top of page
Freelance opdrachten

 

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de contact center wereld, heb ik me gespecialiseerd in het optimaliseren van customer care processen met als doel het verbeteren van de klanttevredenheid én de medewerkerstevredenheid in het contact center.

Sinds ik in 2014 koos om als zelfstandige aan de slag te gaan, ben ik me meer gaan focussen op duurzaam ondernemen. Ik heb vanuit IV-ENT het project ECOkoeriers opgestart dat oplossingen voorziet voor duurzame stadslogistiek vanuit een CityHub. Van bij de start hebben we gekozen om mensen in dienst te nemen met grote afstand tot de arbeidsmarkt. Hieruit is het project WerKans ontstaan, een tewerkstellingproject met aanbod op maat voor opleiding en begeleiding via leerwerknemen. WerKans is ook een partner voor ondernemingen die duurzaam HR beleid in hun organisatie willen toepassen vanuit advies of coaching.


 

 

 

 

Anchor 1 Creatieve concepten
Anchor 2 Projectcoördinatie
Grafische ondersteuning
 

Gepassioneerd door tekst en beeld en de eindeloze mogelijkheden om via beeldtaal doelgericht te communiceren, is Vossenstreken een creatieve partner om jouw ideeën en plannen te vertalen naar een creatief concept dat er staat en waar over gesproken wordt.

 

Je kan bij Vossenstreken terecht voor onder andere het ontwerpen en ontwikkelen van:

- (bedrijfs)logos 

- persoonlijke uitnodigingen

- unieke lentefeest-, communie- of geboortekaartjes

- (bedrijfs)drukwerk zoals flyers, presentatiemappen, affiches en brochures

 

Een speciaal moment vraagt om speciale aandacht, een goed verhaal moet goed verteld worden. We zijn dan ook zeer nieuwsgierig naar jouw verhaal.


Vossenstreken werkt ook samen met collega-freelancers uit de grafische sector om je communicatiestrategie op alle kanalen (offline en online) te ontwikkelen en op elkaar af te stemmen.

Anchor 3 Grafische ondersteuning
bottom of page