top of page
Website Vrouwe Nele

De Vrouwe Nele is een authentiek zeilschip. De ideale plek om het leven te genieten in al zijn facetten. Eens aan boord, stap je in een andere wereld en kan je even ontsnappen aan het dagelijkse ritme. Het prachtige schip, de mensen rondom je, het water en de wind, genieten van lekker eten en drinken, ... al deze elementen samen maken van elk speciaal moment een intense en onvergetelijke ervaring. Naast het organiseren van privéfeesten, kan de Vrouwe Nele ook worden gebruikt als opnamelocatie of decor voor professionele fotoshoots.

Vossenstreken heeft de website www.vrouwenele.be ontworpen.

 
Geboortekaartje 
 
Niets leuker dan een geboortekaartje ontwerpen naar de wensen van de ouders en dan samen uitkijken naar de  geboorte.
Voor Viktor hebben we gekozen voor een passende stoere look met dito lettertype. De uitnodiging voor een meet & greet met deze flinke kerel en ook de uitdeelcadeautjes werden in deze stijl doorgetrokken. Welkom Viktor!
Logo Co-Cork
 
Het project Co-Cork verbindt organisaties die kurk een tweede leven willen geven en vanuit hun samenwerking een meerwaardenetwerk wil creëren waar zowel ecologische, als sociale en economische doelstellingen worden verwezenlijkt. 
IV-ENT lanceerde eind 2014  een campagne om massaal kurk in te zamelen. 
Vossenstreken ontwierp hiervoor het logo en de huisstijl. 
Volg het project op www.co-cork.be of de facebookpagina.
Communiekaartjes 
 
Voor het communiefeest van Julie werden 4 verschillende uitdeelkaartjes gemaakt. De foto's werden eerst bewerkt naar zwart-wit en nadien werd de kledij opnieuw ingekleurd.             Tussen de andere uitdeelkaartjes vielen die van Julie op door deze originele aanpak.
Logo en website ECOkoeriers
 
ECOkoeriers Mechelen is een open samenwerkingsplatform tussen verschillende partners met als doel een ecologisch alternief te bieden voor gemotoriseerde leveringen, binnen een economisch rendabel model.
IV-ENT is één van de partners binnen deze samenwerking. 
Vossenstreken ontwierp hiervoor het logo en de website. 
Volg het project op www.ecokoeriers.be
bottom of page